Welkom bij Bed&Breakfast Koningshut in Doesburg.

Tijdens uw verblijf geniet u van een volledig uitgeruste ruimte in een luxueuze sfeer in een van de oude straatjes van Hanzestad Doesburg.

U kunt gebruik maken van alle voorzieningen in deze prachtige loft waarbij u een vrije ingang heeft zodat u kunt gaan en staan waar u wilt.

Parkeergelegenheid is vlakbij (betaald) of iets verder lopen (vrij parkeren). Alle voorzieningen zoals musea, restaurants en winkels zijn op loopafstand van B&B Koningshut.

 

U logeert in het historische centrum van Hanzestad Doesburg waar veel activiteiten georganiseerd worden.

De B&B is van alle moderne gemakken voorzien zoals een inloopdouche met toilet, een royaal 2 persoonsbed ( en op verzoek een kinderbedje), een slaapbank en natuurlijk de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. ‘s Avonds een goed glas wijn voor de haard terwijl u uitzicht heeft op de Martinitoren van de stad. In de zomer kunt u ook gebruik maken van het bijbehorende dakterras. Deze B&B onderscheidt zich van andere door de volledige privacy die u heeft tijdens uw verblijf. Natuurlijk zijn wij voor vragen en oplossingen altijd snel te bereiken.

Onze B&B is rookvrij en zijn huisdieren niet toegestaan. Fietsen kunt u op aanvraag via ons huren dan staan ze klaar als u komt

Snel een verblijf bij de Koningshut in Doesburg reserveren [klik hier]

Doesburg – hét oplaadpunt voor levensgenieters.